Posljednji od četiri vikenda vinskog hedonizma u OBŽ: Još jedno sljubljivanje vina, umjetnosti i prekrasnog ambijenta u samom Osijeku

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije zajedno s partnerima pripremila je ljetno izdanje Večeri vina i umjetnosti u petak, 8. srpnja od 18 sati u Perivoj kralja Tomislava gdje će se još jednom sljubiti vina, umjetnost i prekrasan ambijent.

-Pred pozornicom fotogeničnog zalaska sunca i nad uvijek inspiriranim nebom koje u prvi red postavi sve najsjajnije zvijezde, pozivamo vas da nam se pridružite u razmjeni osmijeha i zagrljaja. Potaknuti čarolijom vina Slavonije i Podunavlja, uz ritam koji će zadati Nera & Uptown te virtuoz akustične gitare Ivan Kovačević Jimi, dopustite svom tijelu da pronađe još neotkrivene plesne pokrete kojima će osvojiti podij jednog od najljepših osječkih i hrvatskih perivoja. Kao i uvijek, mnogima omiljena večer donosi art & lounge zone. Za art zonu će se pobrinuti vrsni osječki umjetnici i gosti, a lounge koji uvijek preraste u clubbing na otvorenom, dolazi u režiji In da Sofe. Park će oplemeniti svojom umjetnošću land-art umjetnik Nikola Faller i udruga ReArt s radovima posvećenim Otti Berger – dojmljivo najavljuju organizatori.

Večer vina 1
Foto: Screenshot

Jedno od najpopularnijih gradskih događaja odvija se u sklopu programa Vinskog mjeseca Osječko-baranjske županije u trajanju od 11. lipnja do 8. srpnja.

Da podsjetimo, program za 4 vikenda vinskog hedonizma započeo je otkrivanjem ljepota vinograda kroz “Wine&Walk Baranja” i nastavio Vinatlonom, da bi se potom “preselio” u bajkovito Đakovačko vinogorje i otvorene podrume Mandićevca. Protekli vikend slavio se Međunarodni dan rijeke Dunav uz otvorene podrume u vinogorju Erdut i novo aljmaško gurmansko iskustvo Fiš&Aljmaš, a druženje završava u nadolazećem vikendu na Večeri vina i umjetnosti u Osijeku.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content