Predsjednik Vlade Plenković u istočnoj Slavoniji: Obilazak radova u osječkoj Tvrđi i posjet tvornici crijepa u Vinkovcima, prethodit će svečanom otvorenju 56. Đakovačkih vezova

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas (petak) će posjetiti Osijek, Vinkovce i Đakovo.

Po dolasku u Osijek, u 16 sati, predsjednik Vlade sastat će se s gradonačelnikom Grada Osijeka Ivanom Radićem i županom Osječko-baranjske županije Ivanom Anušićem.

Potom će, u 16:20 sati, obići radove na rekonstrukciji povijesne Gradske jezgre Tvrđe, a u 16:45 obići će novi studentski paviljon Sveučilišnog kampusa.

U Vinkovcima, predsjednik Vlade Plenković posjetit će tvornicu crijepa Dilj d.o.o. – NEXE Grupa u 19 sati, gdje će se sastati s predstavnicima Uprave NEXE Grupe, na čelu s predsjednikom Uprave Ivanom Ergovićem te obići tvornicu.

U Đakovu će prisustvovati svečanom otvorenju 56. Đakovačkih vezova u 21 sat. Tom prigodom predviđeno je obraćanje predsjednika Vlade.

Uoči svečanosti, predsjednik Vlade susret će se s đakovačko-osječkim nadbiskupom mons. Đurom Hranićem u 20:30 sati (Spomen-muzej Josipa Jurja Strossmayera), izvijestili su iz Ureda prdsjednika Vlade RH.

(www.icv.hr, tj, foto: Vlada RH)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content