TRANSFER ZONA Jedanaesti igrač koji je napustio sopjanski Podravac: Marko Rastija novi igrač Slatine

Nogometni klub Slatina nedavno su napustili Jerešić, Rupčić i Stjepić, pa je tako uprava ovog četvrtoligaša krenula u popunjavanje svojih redova.

Prvi je u redove Slatine došao Marko Rastija, igrač koji je prošle sezone osvojio naslov prvaka 1. ŽNL sa sopjanskim Podravcem. Marko je prošao sve mlade uzrasne kategorije upravo u Slatini, a u Podravcu iz Sopja, igrajući s iskusnim suigračima, ‘isklesao’ je već otprije pokazano nogometno znanje na sredini terena.

Uprava Slatine radi na dovođenju još nekih igrača, koji ne bi samo popunili sastav trenera Petrovića, već i donijeli potrebnu kvalitetu koja je ključna za ostanak u vrhu 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Marko Rastija

Inače, Marko Rastija jedanaesti je igrač u nizu koji napušta redove Podravca. Nakon trenera Marija Tole klub su napustili: Antonio Krušelj (Mladost 1930. Čađavica), Mihael Šoštar (Lukač 05), Matej Androš (Dinamo Josipovo), Antonijo Kušen (Dinamo Josipovo), Antonio Jugović (Gradina), Tomislav Sopjanac (Dinamo Josipovo), Deni Kucljak (Kalinovac), Ivan Ibriks (Kalinovac), Nikola Menegati (Kalinovac) i Antonio Babec (Lukač 05), a prema posljednjim informacijama na izlaznim su vratima i vratar Kristijan Dumenčić, kao i obrambeni igrač Hrvoje Javorović.

(www.icv.hr, adf, ts)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content