U nedjelju, 17. srpnja po prvi puta u u Pitomaču stiže Dergez ljetna kino karavana

Dergez ljetna kino karavana i ovog ljeta prolazi najljepšim podravskim krajem pa tako ove godine, po prvi puta, stiže i u Pitomaču.

U nedjelju, 17. srpnja, od 17 sati, iza sportske dvorane OŠ Petra Preradovića, roditelje s djecom očekuju besplatni napuhanci. U sklopu ove manifestacije održat će se i natjecateljske sportske igre s nagradama za najbolje natjecatelje.

Nakon odlične zabave i druženja, s početkom u 21 sat, odnosno čim padne mrak, započet će projekcija romantične komedije “Kako postati popularna”.

-Zadovoljstvo nam je što vas možemo pozvati na besplatne projekcije odličnih filmova na otvorenom koje će se održavati svaki petak, subotu i nedjelju kroz četiri srpanjska vikenda. Nakon prošlogodišnjih 9 stanica, ovog srpnja Dergez ljetna kino karavana proći će kroz čak 12 mjesta i zabaviti i velike i male. Dergez ljetna kino karavana se zatvara projekcijom u Đurđevcu koja će se održati kod Doma kulture. Vjerujemo da su odabrani odlični filmovi, prikladni i za djecu i odrasle – kaže Ivana Dergez, voditeljica maloprodaje Dergez trgovina.

(pitomača.hr, id, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content