Borova osvojila 7. Memorijalni nogometni turnir “Prvi trener Stjepan Razum”: Zanimljivi susreti privukli velik broj gledatelja

U sklopu obilježavanja Dana općine Suhopolje u Borovi je odigran 7. Memorijalni nogometni turnir “Prvi trener Stjepan Razum”. Na turniru su sudjelovali četvrtoligaš Suhopolje te tri županijska prvoligaša: Lukač 05, Rezovac i Borova.

Prije početka turnira izaslanstvo sudionika na turniru položilo je buketu i upalilo lampione na grob prvog trenera Stjepana Razuma.

Prvo su na teren izašli Borova i Rezovac. Domaća momčad povela je 2:0 zgodicima Ivana Jugovića iz igre i Dominika Hodaka iz kaznenog udarca. Do kraja su Rezovčani uspjeli ublažiti poraz na konačnih 2:1 pogotkom Ivana Pilingera.

IMG_2775

U drugoj utakmici, na samom početku Lukač je poveo lijepim zgoditkom Matea Nemčeca. U idućih tridesetak minuta većinom se igralo na sredini terena. Pred kraj utakmice pitanje pobjednika riješio je svojim pogotkom Josip Šoštar za konačnu pobjedu Lukača od 2:0.

U susretu za treće mjesto Suhopolje je povelo pogotkom Frana Pristera. Iskusni rezovački nogometaši dolaze do preokreta zgodicima Marija Nrece i Matea Tomića. U posljednjim trenucima Marko Litrić svojim pogotkom postavio je konačnih 2:2. Prišlo se izvođenje jedanaesteraca, pri čemu je vratar Rezovca Nikola Pleša bio nesavladiva prepreka za suhopoljske nogometaše. Rezovčani su tako osvojili treće mjesto.

IMG_2879

Borova je u finalnoj utakmici bila konkretnija i došla do pobjede 2:0. Domaću momčad u prednost je, na asistenciju Denisa Hodaka, doveo Mateo Gegić. Konačni rezultat postavio je nekoliko minuta prije kraja Denis Hodak.

Pehare najboljim momčadima podijelio je sin Stjepana RazumaDanijel.

Poredak:

  1. Borova
  2. Lukač 05
  3. Rezovac
  4. Suhopolje

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content