Kreativnoj udruzi “Unikat“ Zahvalnica Grada Virovitice za doprinos u razvoju kreativno-umjetničkog izražavanja

Od svojeg osnivanja 2011. godine Kreativna udruga „Unikat“ kontinuirano, aktivno i uspješno promiče i unapređuje kulturu u gradu Virovitici i Virovitičko-podravskoj županiji, te potiče sve dobne skupine u njihovom kreativnom izražavanju.

Upravo zbog okupljana svojih članova, ali i svih građana zainteresiranih za učenje i usavršavanje stvaralačkih vještina, tradicionalnih i popularnih rukotvorina, te organiziranja, suorganiziranja i sudjelovanja na kreativnim radionicama, projektima, sajmovima, izložbama i gradskim manifestacijama Kreativna udruga „Unikat“ dobila je Zahvalnicu Grada Virovitice za izniman doprinos u razvoju kreativno-umjetničkog izražavanja.

Svoju kreativnu čaroliju svim građanima i posjetiteljima Virovitice „Unikat“ daje punih, jubilarnih, deset godina otvarajući vrata svojim radovima i ukrasima u divni svijet mašte, boja i pozitivnih emocija, čineći Viroviticu još ljepšim, posebnijim i čarobnijim gradom.

Posvećujući posebnu pozornost ekološkom i humanitarnom osvješćivanju djece i odraslih, Kreativna udruga „Unikat“ kontinuirano održava radionice s ciljem očuvanja kulturne baštine, a odazivaju se pozivu sličnih udruga i u raznim naseljima naše županije.

Kreativna udruga „Unikat“ u proteklih deset godina s velikom zahvalnošću na svakoj potpori, stvarajući i nadalje toplo, domaće i svaki puta neponovljivo ruho grada Virovitica, učinila je naš grad i naš svijet ljepšim ponaosob u oku i srcu svakoga tko uživa u svojoj kreaciji i svim kreacijama koje naše živote čine u svim njegovim bojama i oblicima sretnijima, radosnijima i lakšima.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content