Održan plenum liga za mlađe dobne uzraste i veteransku ligu ŽNS VPŽ: Ove sezone 47 ekipa u ligama za mlađe uzraste

U prostorijama Županijskog nogometnog saveza u Virovitici u ponedjeljak, 22. kolovoza, održan je plenum za županijske lige mlađih dobnih uzrasta te za županijsku ligu veterana.
Nazočne predstavnike klubova pozdravili su tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac, disciplinski sudac županijskih nogometnih liga i član Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza Tihomir Majstorović te povjerenik za natjecanja mlađih uzrasnih kategorija i veterana Županijskog nogometnog saveza Željko Moslavac.

U ovoj sezoni u ligama za mlađe dobne uzraste natjecat će se ukupno 47 ekipa s područja cijele županije, od Dolaca do Pitomače. Juniori će se natjecati u dvije skupine Virovitica – Pitomača i Slatina – Orahovica, s time da će se u skupini Virovitica – Pitomača natjecanje odvijati trokružno, a u skupini Slatina – Orahovica dvokružno.

U svim ostalim uzrasnim kategorijama U-15, U-13, U-11 i U-9 lige će biti jedinstvene i natjecanje će biti dvokružno.

U županijskoj ligi veterana i ove sezone natjecat će se osam momčadi: Mikleuš, Slatina, Papuk iz Orahovice, Standard iz Nove Šarovke, Gradina, Suhopolje, Virovitica i novi klub No Limit TVIN.

Natjecanja u ligama počinju 3. i 10. rujna.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content