PRIPREMNE UTAKMICE Virovitica minimalno svladala Ferdinandovac, remi na Školskom vrtu

Jučer (srijeda) su odigrane dvije pripremne nogometne utakmice. Virovitica je na terenu sportskog centra Vegeška svladala Ferdinandovac 1:0.

U prvom dijelu gosti iz Ferdinandovca su imali „loptu više u nogama“, ali nisu stvorili ozbiljniju priliku za zgoditak. Od početka drugog dijela virovitički narančasto – crni preuzimaju inicijativu, koja je rezultirala opasnijom igrom u napadni te u konačnici i pobjedonosnim zgoditkom. Nakon gužve u gostujućem kaznenom prostoru, Ivan Krznarić pogodio je nebranjeni dio gostujuće mreže i svojoj momčadi donio pobjedu.

Igralo se čvrsto s brojim startovima obrambenih igrača, koji su rezultirali i većim brojem dosuđenih prekršaja.

U jednom trenutku došlo do je do gužve na terenu, koju je sudac Dinko Cafuta sankcionirao crvenim kartonima inicijatorima konflikta Karlu Petriniću, u domaćim, i Svenu Brusaču u gostujućim redovima.

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju Bratstvo i Rezovac su remizirali 1:1.

U prvom dijelu gosti iz Rezovca dolaze u prednost kada je Dario Kovačević odlično uposlio brzonogog Marina Grizelja koji je poentirao u kontri.

U drugom dijelu domaći nogometaši su zagospodarili terenom. Josip Čoklo poravnao je rezultat na 1:1 preciznim šutom iz slobodnog udaraca. Do kraja susreta igrači Bratstva mogli su doći do pobjede, ali su bili neprecizni, odnosno gostujući vratar Marko Doppler im je bio nepremostiva prepreka, tako da je završilo rezultatom 1:1.  

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content