ROKOVO 2022. CB Willy iz Ćeralija uvjerljiv pobjednik turnira “Četiri kafića” u organizaciji DPH Virovitica

U sklopu programa ovogodišnjeg Rokova Društvo prijatelja Hajduka iz Virovitice, uz podršku Sportske zajednica grada Virovitice i tehničku pomoć NK Virovitice, na terenu s umjetnom travom sportskog centra Vegeška, organiziralo je turnir “Četiri kafića”.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovali su CB Willy iz Ćeralija, CB kod Franje iz Grubišnog Polja te ekipe dva virovitička kafića CB Lav i CB Park.

U prvoj utakmici Willy je došao do uvjerljive pobjede nad Lavom 11:1. Igru Williya nosili su igrači novog četvrtoligaša Voćina te malonogometaš Nebojša Karamarković.

Drugi susret između CB kod Franje i virovitičkog Parka bio je izjednačen. Momčad iz Grubišnog Polja do pobjede je došla zgoditkom s petnaestak metara u posljednjim trenucima susreta za konačnu pobjedu 3:2. Za pobjednike su igrali igrači iz Grubišnog Polja i Velikih Zdenaca, a na vratima je bio iskusni Vedran Botić, dok su igru Parka nosili mladi igrači Dinama iz Kapela Dvora.

U utakmici za treće mjesto Park je ima prednost 2:0 i 3:2, međutim iskusni igrači Lava došli su do egala 3:3, pa se prišlo izvođenju kaznenih udaraca, u čemu su igrači Lava bili uspješniji.

U finalu je Willy još jednom pokazao svoju snagu i došao do pobjede 4:1.

Pehare i medalje su podijelili predsjednik Društva prijatelja Hajduka Virovitica Krešimir Adamović i počasni predsjednik DPH Virovitica Zvonko Blažević Barba.

Rezultati:

CB Lav – CB Willy 1:11

CB kod franje – CB Park 3:2

Utakmica za treće mjesto:

CB Lav – CB Park 3:3 – nakon penala 1:2

Finale: CB Willy – CB kod Franje 4:1

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content