ROKOVO 2022. I ove godine u sklopu FeDOra virovitičkoj publici predstavljena drama o grofovima Pejačević

U organizaciji Udruge “Pričalica” i Dramskog studija Kazališta Virovitica pod vodstvom Snježane Lančić, jučer (utorak) je u sklopu Rokova 2022. održan još jedan performans “Halo Pejačevići”. Raspoloženoj publici polaznici 13. FeDOra na pozornici ispred virovitičke gimnazije, kroz ovogodišnji performans predstavili su priču o grofovima Pejačević i njihovom dvorcu.

Pomoć voditeljici oko glazbe bio je Tomislav Slavić, a za pokret je i ove godine svoju stručnu pomoć pružila Danijela Duvnjak. Zadovoljstvo odazivom polaznika na ovogodišnji Festival dramskog odgoja, odnosno njegov drugi dio, istaknula je voditeljica Snježana Lančić.

– Dramu je predstavilo 13-ero mladih polaznika koji su usvojili određene vještine i znanje kako o dvorcu, tako i Pejačevićima, a potom su ta znanja prezentirali publici. Uvijek imamo jednu lijepu brojku mladih koji sudjeluju u ovom performansu i jako sam zadovoljna što su odradili ove dramske radionice te u konačnici došli do ovog predivnog rezultata – istaknula je S. Lančić. 

(www.icv.hr, žđl, Foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content