ROKOVO 2022. Pogledate što vas očekuje drugog dana proslave Dana grada Virovitice

Drugi dan proslave Dana grada Virovitice započet će na ŠRC VeGeŠKa u 10 sati Ljetnim Virovitičkim kupom koji će trajati sve do 22 sata, a u isto vrijeme na SRC TVIN započet će i kuglački turnir KK HVIDRA.

Tijekom dana, od 10 do 18 sati na Šišatu će svi zainteresirani moći posjetiti Dane otvorenih vrata Paintball kluba Virovitica.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica također s početkom u 10 sati održat će se proglašenje pobjednika foto natječaja „Tvoj virovitički svemir“. Nakon proglašenja biti će predstavljanje 2. izdanja slikovnice „Miko i Virka u šetnji našim gradom“ nakon kojeg će se održati likovna radionica pod nazivom „Miko i Virka u svemiru“, s početkom u 11 sati.

Poslijepodne, od 15 sati možete pogledati nogometni turnir Slavka Francetića na SRC Milanovac u organizaciji Nogometnog kluba Sokol Milanovac.

U jutarnjim satima u središtu grada trebala se održati promocija izložbe “Virovitica voli vlakove” no zbog kiše je otkazana, ali ju možete posjetiti na Željezničkom kolodvoru od 15 do 20 sati.

Predvečer provedite u Gradskom muzeju Virovitica kada će se u 18 sati održati otvorenje izložbe „Robert Gojević: Studijski portreti“. A zatim se možete uputiti prema pozornici ispred Gimnazije gdje će se, s početkom u 18.30 sati, održati već sada vrlo popularni VT Rock Fest na kojem će nastupiti Contra, Indian Summer band, Bagra i Freeway.

Bogat i raznolik program na kraju večeri će zaključiti koncert popularne Vanne koja će subotnju proslavu Dana grada začiniti na pozornici ispred Robne kuće od 22 sata.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content