ROKOVO 2022. Vanna zaključila drugi dan ovogodišnje proslave Dana grada

Drugi dan proslave Dana grada Virovitice – Rokova 2022. završio je spektakularnim koncertom Vanne i njenog pratećeg sastava što se već u prvim taktovima njenih poznatih hitova pokazalo kao pun pogodak za mnogobrojne virovitičane i goste.

Ivana Vrdoljak – Vanna svoju je karijeru započela jednom reklamom za bombone koja se posebno svidjela producentu i menađeru Zoranu Škugoru i kojoj su autori glazbe bili upravo dečki iz kasnije Vannine grupe E.T. koja još tad nije postojala. Ubrzo poslije ostvarena je suradnja, a jedan od najvećih pop hitova u povijesti domaće glazbe “Tek je 12 sati”, značio je apsolutni proboj ove grupe na domaće tržište, a ta skladba odmah je postala i dio pjesmarice najvećih hrvatskih hitova ikad.

Iako je od te 1990. godine prošlo već više od 30 godina, koncert u Virovitici urađen je bez ikakve zadrške, s visokom profesionalnošću i maksimalnom energijom. Njeni hitovi poput “Ako je vrijedilo išta”, “Ljubav putuje lažnim imenom”, “Daj mi jedan dobar razlog”, “Ja imam snage za to” i mnogi drugi poznati su svima, a pokazalo se to i na koncertu u Virovitici gdje je mnogobrojna raspjevana publika otpjevala zasigurno pola koncerta s ovom estradnom divom hrvatske glazbe i njenim odličnim glazbenim sastavom.

Kako je završila druga večer proslave ovogodišnjeg Rokova, pogledajte u fotogaleriji…(www.icv.hr, bs, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content