Virovitičanka Ines Štefanov također sudjeluje u trećoj sezoni showa “Ženim sina?”

Nakon upečatljiva dva kandidata koje su gledatelji imali prilike upoznati u ponedjeljak, u prvoj epizodi showa “Ženim sina”, na red su došla još dva podjednako zanimljiva kandidata u drugoj epizodi koja je emitirana jučer (utorak).

Nakon Antonia Obradovića i Mirka Ranogajca iz prve epizode, u drugoj epizodi predstavili su se vrlo zanimljiviji kandidati Sebastian Popović i Kristian Cvijić kojima u odabiru prave djevojke pomažu njihovi roditelji – Sanja i Zoran.

Osim Mateje Lach iz Špišić Bukovice koja je izabrala Antonia, u showu sudjeluje i Virovitičanka Ines Štefanov kojoj je za oko zapeo simpatičan Kristian. Svakako da je Ines ostavila odličan dojam zbog kojeg su Kristian i tata Zoran izveli svoj sretni ples.

– Sviđa mi se tvoj odabir haljine, inače sam na crvenu lud k’o bik, to ti moram priznati – odmah je komentirao oduševljeni Kristian kojemu se njezina modna kombinacija itekako svidjela.

Nakon prvih susreta s djevojkama, pred kandidatima su novi izazovi i uzbudljive avanture, a kako će izgledati prva druženja, ne propustite doznati već u sljedećoj epizodi showa.

(www.icv.hr, novatv.dnevnik.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content