Zbog opasnosti od stršljena utrke Popišanac Trail i Canicross 2022. održat će se u novom terminu

Organizacijski odbor utrke Popišanac Trail i Canicross danas (utorak) je donio odluku o promjeni termina utrke Popišanac Trail i Canicross 2022. Utrka će se održati u novom terminu, 22. listopada 2022. godine.

– Ovu odluku donijeli smo analizirajući potencijalne rizike za koje smo zaključili da su, u cilju očuvanja sigurnosti vas, natjecatelja, za nas neprihvatljivi i želimo ih, koliko je u našoj moći, izbjeći. Prilikom današnjeg obilaska staze, naš je član zadobio nekoliko uboda stršljena, na sreću, bez posljedica. Kako bi vas zaštiti ovakvih neugodnosti i prevenirali eventualno ugrožavanje vašeg zdravlja, donijeli smo ovu tešku, ali smatramo razumnu odluku za koju se nadamo da će imati vašu podršku – poručili su organizatori.

Za sve one kojima novi termin neće odgovarati omogućit će povrat startnine. U slučaju da želite povrat, javite se najkasnije do 1. listopada putem e-maila: [email protected]. Za sve trkače koji ne zatraže povrat startnine na ovaj način, smatrat će se da prihvaćaju novi termin utrke i sudjelovanje na istoj.

– Ovim putem najiskrenije se ispričavamo svima kojima će ova odluka uzrokovati neke poteškoće – istaknuli su.

(www.icv.hr, Udruga Motiv)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content