4. LIGA Suhopolje i dalje bez pogotka: Borac upisao uvjerljivu pobjedu u 4. kolu

Nogometaši Suhopolja niti u četvrtoj ovosezonskoj utakmici nisu uspjeli postići pogodak. Na stadionu Park gostovao je jučer Borac iz Imbriovca koji je upisao sigurnu pobjedu rezultatom 5:0. 

Nikola Grabar otvorio je susret svojim zgoditkom u 19. minuti, Roko Grabar povisio je na 2:0 u 31., dok je sedam minuta kasnije treći pogodak gostujuće momčadi postigao Sanjin Strajnić iz kaznenog udarca. U nastavku je Borac zaključio utakmicu s još dva pogotka, a strijelci su bili Mihael Babić i Žarko Bastašić. Dodajmo kako je domaća momčad u 90 minuta stvorila nekoliko dobrih prilika koje u konačnici nisu uspjeli realizirati, dok je jedinica ‘žuto-zelenih’, Siniša Pešut, spasio domaću momčad još težeg poraza.

– Plaćamo danak neiskustvu, primamo pogotke iz naših grešaka, ne iskorištavamo šanse koje stvorimo i onda sve ovako izgleda. Jednostavno moramo krenuti uzimati bodove ako želimo ostati u društvu četvrtoligaša. Liga je izuzetno domaćinska, svako gostovanje je teško, a već nas sljedećeg vikenda očekuje županijski derbi protiv Slatine. Radi se na nekim pojačanjima, nadam se da ćemo dodatno pojačati momčad i da će stvari krenuti u boljem smjeru- rekao je nakon utakmice kapetan Suhopolja Dominik Šantavec.

‘Grofovi’ su novim porazom i dalje ostali na posljednjem mjestu bez osvojenog boda, no konkurencije nije ‘pobjegla’ daleko budući da Čazma, Voćin i Graničar iz Legrada imaju po jedan osvojen bod.

Suhopolje – Borac 0:5
Najbolji u domaćim redovima: Siniša Pešut

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content