I ove godine tradicionalno obilježen Dan sporta u Našicama: Predstavili se brojni sportski klubovi i udruge s područja grada

U petak, 9. rujna na Trgu dr. Franje Tuđmana u Našicama, u sklopu 22. Festivala Dani slavonske šume, održan je Dan našičkog sporta, gdje su se predstavili sportski klubovi i udruge iz našičkog kraja.

Hvalevrijedan događaj i ove su godine organizirali Sportska zajednice grada Našica u suradnji s Policijom u zajednici PP Našice.

Na samom početku, okupljene su pozdravili gradonačelnik Krešimir Kašuba i predsjednik Sportske zajednice grada Našica Nikola Antolović.

-Draga djeco, roditelji, sportašice i sportašice, hvala vam što se došli na ovaj kišni dan uveličati Dan sporta koji u Našicama već tradicionalno obilježavamo u sklopu poznatog festivala Dani slavonske šume, festivala koji naš grad promiče u najljepšem svjetlu. Ovdje među vama ima doista istinskih sportaša, svjetskih i europskih prvaka i ponosni smo na vas. Nastavite tako i dalje, a potpora Grada Našica uvijek će vam biti na raspolaganju – rekao je gradonačelnik Kašuba.

Foto 1 5

Kasnije, u Hotelu Park Panolija održan je koncert “Dori za rođendan” gdje su sudjelovali Jasmin Ramić na bisernici i Brigita Vilč na klaviru, a također su ugostili i Tamburaški orkestar Osnovne glazbene škole Kontesa Dora i Tamburaško društvo “Dora Pejačević” pod vodstvom dirigenta Deana Koprija.

U večernjim satima, u sjenici na Trgu, okupljene su zabavljali Najbolji hrvatski tamburaši.

(www.icv.hr, eš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content