Počinje novi ciklus predstavljanja mjera aktivne politike zapošljavanja i ostalih usluga HZZ-a: Prvo će se održati u Poduzetničkom inkubatoru Pitomača

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Virovitica tijekom rujna i listopada ponavlja predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja i ostalih usluga HZZ-a poslodavcima s područja Virovitičko-podravske županije.

Tako će u petak, 23. rujna u 10 sati u Poduzetničkom inkubatoru Pitomača u Kladarama, održati prvo u nizu predstavljanja poslodavcima s područja općine Pitomača.

Poslodavcima će biti pobliže prezentirane mjere aktivne politike zapošljavanja i ostale usluge HZZ-a s naglaskom na novu uslugu HZZ-a – Ured za poslodavce.

– Ured za poslodavce je na raspolaganju poslodavcima s područja Virovitičko-podravske županije za sve usluge HZZ-a koji uključuju objavu natječaja za radna mjesta, pronalazak kandidata, informiranje o profesionalnoj selekciji kandidata, informiranje o potporama za zapošljavanje, zatim o mjerama za usavršavanje znanja i vještina zaposlenih radnika, osposobljavanja novih radnika, zadržavanja u zaposlenosti sezonskih radnika itd.

Pozivamo poslodavce na predstavljanje i molimo da svoj dolazak potvrde na mail: [email protected] najkasnije do srijede, 21. rujna – poručili su iz HZZ-a. 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content