Selekcija M-17 Virka Virovitice u novu sezonu startala uvjerljivom pobjedom nad bjelovarskim Vedijem

U nedjelju, 18. rujna selekcija M-17 Virka Virovitice pobijedila je, u drugom kolu Lige M-17, na svom terenu u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić vršnjake bjelovarskog Vedija 80:59.

Kadeti Virke nervozno su otvorili utakmicu i s nekoliko promašenih otvorenih koševa dozvolili gostima da drže priključak, pa je prva četvrtina završila rezultatom 14:14.

Drugu četvrtinu domaći košarkaši otvorili su agresivnom obranom i presingom preko cijelog terena, natjeravši goste na niz pogrešaka, tako da se na poluvrijeme otišlo rezultatom 43:28 u korist ekipe domaćeg trenera Hrvoja Dragičevića.

Ulaskom Dine Zubića i agresivnom obranom na gostujućeg playmakera, otvorila se polukontra, te lakim koševima i prodorima kapetana Petra Fuisa, te tricama Nikole Krstanovića i Tonija Vučka, Virkasi su na odmor otišli s velikom razlikom od 15 koševa.

U drugom dijelu utakmice nastavljaju s agresivnom obranom koja je donijela brzinu u prodorima i postizanje lakih koševa. Trener je koristio sve igrače koji su na kraju zasluženo pobijedili 80:59.

U idućem kolu Virovitičani gostuju kod Radnika u Križevcima.

KK VIRKA: Petar Špegelj 2, Petar Fuis 24, Mislav Spajić 2, Mislav Škvarić, Jakov Obrovac 2, Teo Lorenzo Radović 4, Marko Teskera, Gabriel Kečkiš, Nikola Krstanović 16, Toni Vučak 17, Emanuel Vidović 10, Dino Zubić 3 i Siniša Mihajlović. Trener: Hrvoje Dragičević.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content