4. NL BJ-KC-VT Uzbudljiva bitka u vrhu ligaške ljestvice: Tehničar i Pitomača izjednačeni, Bilogora ’91 i Ferdinandovac ‘pušu za vratom’

Natjecanje u 4. nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica stiglo je do sedmog ligaškog kola.

Uzbudljiva bitka vodi se u samom vrhu ljestvice. Vodeći Tehničar iz Cvetkovca i drugoplasirana Pitomača sada su izjednačeni s 15 bodova, a samo dva boda manje imaju trećeplasirana Bilogora ’91 iz Grubišnog Polja i Ferdinandovac na četvrtom mjestu.

PITOMAČA – GARIĆ GAREŠNICA

Pitomačani nakon, možemo reći spektakularne pobjede u Legradu proteklog vikenda kada su u svim segmentima nadjačali do tada neporaženi Cvetkovec i slavili s glatkih 3:0, ove subote, 8. listopada u 16 sati na svom travnjaku dočekuju Garić.

Gosti iz Garešnice u prošlom su kolu upisali tek drugu ovosezonsku pobjedu, ali riječ je o iskusnoj momčadi koja svima može ‘pomrsiti’ račune. Tog je svjestan i strateg domaćih Ivan Presečan koji ‘poziva’ na dodatan oprez.

-Nakon velike pobjede protiv Tehničara ponovno smo pred svojim navijačima. U goste nam dolazi uvijek neugodni Garić, a da bi slavili u tom susretu i potvrdili bodove protiv Cvetkovčana, moramo opet dati sve od sebe i u susret ući maksimalno. Nema laganih utakmica, svaki bod je bitan. Bez obzira na sve, igramo doma, a tu nema kalkulacija, idemo po nova tri boda kako bi zadržali priključak i ostali u trci za jesenski naslov – rekao je Presečan.

Zbog tri žuta kartona u domaćim redovima neće zaigrati brzonogi Leon Šantek, dok treći žuti karton ‘prijeti’ Anti Pavličeviću i Bošku Kosanoviću.

SLATINA – MLADOST MOLVE

Pred nogometašima Slatine u subotu, 8. listopada u 16 sati nova je domaća utakmica. U sedmom kolu 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica na stadionu Antuna Tone Butorca gostovat će nova momčad u ligi, Mladosti iz Molvi. Mladostaši trenutno imaju jedan bod manje od Slatinčana.

– U subotu imamo samo jedan cilj, a to je pobjeda. S tri nova boda ostali bi pozicionirani u gornjem dijelu tablice. Očekujem da će moji igrači kvalitetno ući u susret kako bi zaustavili jaku momčad iz Molvi. Naši subotnji suparnici svojim dosadašnjim rezultatima pokazali su da imaju kvalitetan igrački kadar s kojim se mogu nositi sa svim suparnicima u ligi – utakmicu je najavio trener Slatine Nikica Hat.

U redovima Slatine nema kažnjenih igrača…

VOĆIN – ČAZMA

U svojoj trećoj domaćoj utakmici koju igraju u Mikleušu, nogometaši Voćina u nedjelju, 9. listopada u 16 sati ugostit će momčad Čazme.

– Pred nama je imperativ pobjede kako bi se odmakli od momčadi koje se nalaze na dnu tablice. Uvjeren sam da će moji igrači odigrati kvalitetno, što bi trebalo biti dovoljno za novu pobjedu – o susretu s Čazmom rekao nam je trener Voćina Ivica Ević.

Voćin nema kažnjenih igrača pa će trener Ević imati “slatke brige” prilikom izbora igrača za prvu postavu. Najvjerniji navijači i ovog puta će svojim igračima biti podrška na putu do novih ligaških bodova.

MLADOST KLOŠTAR PODRAVSKI – SUHOPOLJE

Nakon prvog ovosezonskog boda Suhopolje s nešto više optimizma može otputovati na gostovanje u Kloštar Podravski kod Mladosti.

Domaća momčad nalazi se trenutno na šestom mjestu prvenstvene ljestvice s 10 osvojenih bodova, dok bi se ‘grofovi’ u slučaju pozitivnog rezultata, ako legradski Graničar ne uzme bod (ove) Bilogori, mogli pomaknuti s dna tablice.

– Znamo da će biti teško, no ako ponovimo pristup i želju kao u utakmici s Dinamom, možemo se nadati novim bodovima i bijegu sa začelja tablice- ukratko je susret najavio Dominik Šantavec, kapetan Suhopolja

Dodajmo kako Suhopolje u ovom dvoboju neće momći računati na Marka Čolića zbog tri žuta kartona, a iz istog razloga u domaćim redovima neće zaigrati Stjepan Kovačić

4. NL BJ-KC-VT, 7. kolo – subota, 8. listopada u 16:00

Pitomača – Garić (G)
Borac (I) – Tehničar (C)
Slatina – Mladost (M)
Mladost (KP) – Suhopolje
Graničar (L) – Bilogora ’91

4. NL BJ-KC-VT, 7. kolo – nedjelja, 9. listopada u 16:00

Dinamo (P) – Ferdinandovac
Voćin – Čazma

Tablica 4. NL 2

(www.icv.hr, mš, ts, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content