Grad Orahovica i ove godine nagradio najbolje učenike 1. razreda srednje škole: 18 učenika dobilo mobilne uređaje

Drugu godinu za redom Grad Orahovica je nagradio najbolje učenike 1. razreda Srednje škole ”Stjepan Ivšić”, točnije one koji su se najboljim prosjekom upisali u školu. Učenici su na poklon dobili nove mobilne uređaje.

– Ovo je nagrada za trud koji su učenici uložili u osnovnoj školi, a riječ je o učenicima koji su se upisali u deficitarna zanimanja. Ove godine imamo 18 učenika i to iz smjerova vodoinstalater, voćar- vinogradar-vinar te kuhar i konobar, a to su učenici koji su bili prvoplasirani na upisu. Čestitam svima i želim nam zajedničku obostranu suradnju u našoj školi – rekao je v.d. ravnatelja orahovačke srednje škole Davor Jeger.

Mobitele učenicima uručio je gradonačelnik Saša Rister u jednoj od školskih učionica koje su ga prisjetile na njegove školske dane.

– I ja sam nekada sjedio u ovim klupama i bio na vašem mjestu, a sada evo ne mogu biti sretniji da vama koji ste uspješni uručim zaslužene nagrade. Želim da učenici ove mobitele koriste u svakodnevnom životu, naravno ponajviše za školske potrebe. Želim im svima puno uspjeha u školovanju i kamo sreće da većina vas ostane u Orahovici jednog dana kao zaposleni – rekao je Rister.

Mobitele su kao nagradu dobili voćari-vinogradari-vinari Deimian Both, Gabrijela Cahun, Marijan Filipović, Marino Filipović, Lucija Koprivica i Jan Kovač, kuhari Josip Pačarek, Gabrijela Smokrović, Antonela Straka, David Sudarić i Ivana Zeman, konobari Ivana brekalo i Antonija Đurđević te vodoinstalateri Sven Bošnjak, Bruno Brkić, David Golik, Josip Grgurić i Tin Matišić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content