KINO PITOMAČA Ovog vikenda pogledajte ljubavnu komediju “Karta za raj” i animirani film “Otpisanci”

I ovog vikenda u Kinu Pitomača očekuju vas odlične filmske projekcije. Već danas (petak) s počekom u 20 sati možete pogledati komediju “Karta za raj” gdje se oskarovci Julia Roberts i George Clooney ponovno ujedinjuju na velikom platnu. Nedjelja, 9. listopada, ponovno je rezervirana za mališane, koji u 17 sati mogu pogledati animirani film “Otpisanci”.

KARTA ZA RAJ

Izvorno ime: Ticket to Paradise

Redatelj: Ol Parker

Žanr: komedija, romansa/ljubavni

Uloge: Julia Roberts, George Clooney, Kaitlyn Dever, Maxime Bouttier, Billie Lourd

Trajanje filma: 104 min

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Sada u ulozi rastavljenog bračnog para u zajedničkoj misiji, pokušat će spriječiti svoju zaljubljenu kćer da napravi istu grešku koju su oni napravili – udati se. Jedna klasična romantična komedija o drugoj prilici za ljubav. Roberts i Clooney sreću se u avionu na putu prema Baliju. Njihova kći se udaje za tipa kojeg je tek nedavno upoznala, a kako je i njihova priča slično započela, oni ju žele spriječiti u tome. Odmor na jednom od najljepših mjesta na svijetu njih dvoje provode u svađi, no indiciraju li stalne trzavice neku preostalu kemiju? I hoće li zaustaviti kćer od onog što oni smatraju pogreškom? Saznat ćemo 6. listopada.

OTPISANCI – SINK

Izvorno ime: Extinct

Redatelj: David Silverman, Raymond S. Persi

Žanr: animirani, komedija, avantura

Uloge: Filip Juričić, Lana Blaće, Ivan Glowatzky, Sanja Marin, Hrvoje Klobučar, Domagoj

Janković, Ronald Žlabur, Ana Magud, Goran Malus, Ivan Đuričić, Buga Marija Šimić, Mladen

Vasary, Stipe Kostanić, Boris Barberić

Trajanje filma: 84 min

Godina: 2022.

Država: CHN, USA/2021

Sadržaj filma: Op i Ed su brat i sestra – slatke, krznene životinje u obliku krafne koje žive na Galapagosu. Ova dva ljupka stvorenja igrom slučaja krenu na put kroz vrijeme, od 1835. pa sve do sadašnjosti. Tamo otkrivaju sva čuda modernog svijeta i upoznaju malog psa koji im pokušava pomoći da shvate gdje se uopće nalaze. On ih odvodi u muzej u kojem saznaju, na svoj užas, da je njihova vrsta izumrla davne 1835. – odmah nakon što su njih dvoje upali u kobni vremenski cvijet. Op i Ed shvaćaju da se moraju vratiti u 1835. i spasiti svoje, samo kad bi još malo pripazili da ne mijenjaju tijek povijesti…

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content