Policajci PP Našice posjetili dječje vrtiće i osnovne škole s našičkog područja: Mališane educirali o sigurnom sudjelovanju u prometu

Prošloga tjedna kontakt policajci Policijske postaje Našice u sklopu akcije “Poštujte naše znakove” posjetili su vrtiće i prve razrede osnovnih škola na području Našica i okolnih općina. Posjetili su Osnovnu školu Kralja Tomislava Našice, Osnovnu školu Dore Pejačević Našice te područnu školu u Markovcu Našičkom, Osnovnu školu Ivana Brnjika Slovaka Jelisavac, Osnovnu školu Hinka Juhna Podgorač, Osnovnu školu Vladimir Nazor Feričanci, Osnovnu školu J. J. Strossmayera Đurđenovac, vrtić Mali princ u Feričancima, a povodom Dana policije dječji vrtić Zvončić i Potočnica Našice.

Pri susretu s djecom govorili su im o ponašanju u prometu, odnosno kako sigurno prijeći preko pješačkog prijelaza, kako se kretati pješačkom stazom i doći od kuće do škole, gdje se smiju kretati biciklima i rolama te gdje se smiju igrati. Djeca su imala puno pitanja za policajce jer im je njihovo zanimanje zanimljivo i privlačno pa su tako oblačili reflektirajuće prsluke i nosili policijske palice.

Policajci su djeci, na njima primjeren način, približili kako se trebaju ponašati u prometu i svojim ponašanjem pridonijeti vlastitoj sigurnosti u prometu.

(www.icv.hr, eš; foto: PP Našice)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content