Policija otkrila detalje jučerašnje prometne nesreće u Pitomači: Vozač osobnog automobila (25) skrenuo i udario u kamion

Jučer (utorak) oko 14,20 sati u Pitomači se dogodila prometna nesreća u kojoj je 25-godišnji vozač osobnog automobila lakše ozlijeđen. Naime, kako je izvijestila PU virovitičko-podravska, do nesreće je došlo kada je 25-godišnjak iz neutvrđenih razloga skrenuo na suprotnu prometnu traku kojom je u tom trenutku nailazio teretni automobil s poluprikolicom rumunjskih registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Rumunjske.

– U mimoilaženju je osobni automobil lijevom bočnom stranom udario u lijevu stranu kabine i poluprikolice teretnog vozila. Pokušavajući izbjeći jači udar, 36-godišnji vozač teretnog automobila je skrenuo s kolnika i oštetio pritom smjerokazni stupić, nakon čega je zaustavio vozilo. Vozač osobnog automobila je zaustavio vozilo 70-metara dalje od udara. Obojica vozača su alkotestirana bez reakcije na alkohol – stoji u policijskom priopćenju.

Foto: čitatelj

Vozač osobnog automobila zbog lakših tjelesnih ozljeda vozilom Hitne pomoći odvezen je u Opću bolnicu Virovitica, a nakon pružene pomoći pušten je doma.

Zbog počinjenih prekršaja protiv 25-godišnjeg vozača slijedi podnošenje prekršajnog naloga.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content