Virovitička Udruga dijabetičara ove godine obilježava 15. godina djelovanja: U sklopu Svjetskog dana šećerne bolesti organiziraju niz aktivnosti

Udruga dijabetičara Virovitica ove godine obilježava 15. godinu svog djelovanja. Prigodnim programom, kojim će se obilježiti i Svjetski dan šećerne bolesti, u studenom će održati nekoliko događanja, a s ciljem podizanja svijesti o utjecaju šećerne bolesti na oboljele, kao i na njihovu obitelj.

U subotu, 5. studenoga ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitice i Gradske tržnice, od 9 do 12 sati, održat će se javno mjerenje glukoze u krvi i tlaka.

U restoranu „Jelen“, 11. studenog (petak)  s početkom u 17 sati, održat će se svečana sjednica Udruge dijabetičara Virovitica.

Na sam Svjetski dan šećerne bolesti, 14. studenog (ponedjeljak) organiziran je „Plavi dvorac“, šetnja parkom za dijabetičare i njihove obitelji i prijatelje. Tijekom šetnje, koja počinje u 17 sati, Dvorac Pejačević bit će osvjetljen plavom bojom, koja je simbol dijabetičara svijeta.

(www.icv.hr, eat)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content