1. HRL SJEVER Slatina igra derbi jeseni u Vinkovcima, Viro Virovitice želi iznenaditi Maksimir Pastelu

U subotu 26. studenog igra se većina utakmica 11. kola 1. hrvatske lige Sjever za rukometaše. Nakon uvjerljivog poraza prije dva dana u kup susretu sa Spačvom u Vinkovcima, rukometaši Slatine igraju ponovno s istim suparnikom sutra u 19 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Bartola Kašića u Vinkovcima.

Spačva je prošle sezone ispala iz Premijer lige. Prema prikazanoj igri, Vinkovčani su najizgledniji povratnici u društvo najboljih muških rukometnih klubova u Hrvatskoj. Jedini poraz pretrpjeli su prije četiri tjedna na gostovanju kod Maksimir Pastele u Zagrebu.

Slatina, koja se ljetos nakon desetak godina vratila u prvoligašku konkurenciju, odlično je ušla u sezonu i ima isti broj bodova kao i Spačva, 18. Slatinačni su jedini poraz doživjeli na gostovanju u Đakovu. U kup susretu Spačva je pokazala svu svoju snagu i došla do uvjerljive pobjede 39:24.

U slatinskim redovima su svjesni da je Spačva i u subotnjem susretu favorit, ali će u kompletnom sastavu pokušati doći do što boljeg rezultata, a ako se ukaže prilika i do bodova.

Momčad Viro Virovitice i dalje se nalazi na začelju tablice sa samo jednim osvojenim bodom, no novi trener Hrvoje Žunec podigao je atmosferu među virovitičkim rukometašima. U posljednj dva kola pružili su jak otpor suparnicima, pa se u virovitičkom taboru nadaju da bi u subotnjoj utakmici mogli iznenaditi favoriziranu momčad Maksimir Pastele koja se trenutno nalazi na trećem mjestu na tablici.

Utakmica između Viro Virovitice i Maksimir Pastele igra se u subotu 26. studenog u 19 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole. Virovitički “lavovi” nadaju se podršci svojim vjernih navijača.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content