“POKLONI ČOKOLADU, POKLONI OSMIJEH” Mladi Crvenog križa Našice i ove godine sudjeluju u božićnoj akciji za nezbrinutu djecu

Udruga “Uvijek tu” Hrvatska i Nogometni klub “Šipovac” organiziraju tradicionalnu godišnju akciju prikupljanja sredstava za božićne poklone djeci u Dječjem domu Nazorova u Zagrebu.

Tijekom akcije skupljaju se novčana sredstva za kupovinu poklona i donaciju dječjem domu. Isto tako, u sklopu akcije već petu godinu zaredom sakupljaju se novčana sredstva na druženjima sportskih klubova, seriji kvizova i aukcijom dresova. U akciji sudjeluju i svi ostali koji se žele uključiti postavljanjem kutije za novčane donacije u svojim prostorima ili na manifestacijama. Cilj je prikupiti sredstva za nabavu prehrambeno-higijenskih paketa, pelena, slatkiša i voća za štićenike Dječjeg doma.

Mladi Crvenog križa Našice se četvrtu godinu uključuju u akciju prikupljanjem čokolada umjesto novčanih sredstava uz geslo “Pokloni čokoladu, pokloni osmijeh!”. Prošle godine mladi iz cijele RH su prikupili oko 100 kilograma čokolade, slastica i školskog pribora. Mladi su izradili kutiju za prikupljanje čokolada koja je postavljena u uredu GDCK Našice.

Foto 2 6
Foto: CK Našice

Gradsko društvo Crvenog križa Našice čokolade skuplja do 15. prosinca (dostave čokolada su moguće i par dana nakon roka). Sva donirana sredstva Udruzi “Uvijek tu” Hrvatska, Nogometnom klubu “Šipovac” i Klubu mladih Crvenog križa Našice doniraju se Dječjem domu Nazorova u Zagrebu.

-Osim nama već poznatih društava i udruga koje su najavile svoje uključenje u akciju, pozivamo i ostala zainteresirana društva i udruge da se pridruže akciji. Sve što trebate napraviti je prikupljati čokolade i poslati ih Gradskom društvu Crvenog križa Našice do 15. prosinca, na adresu Kralja Tomislava 6, 31500 Našice. Molimo na pošiljku napisati i pošiljatelja ukoliko želite da vas objavimo na našim društvenim mrežama i izvijestimo organizatora akcije – poručili su iz CK Našice.

Osim donacijom čokoladi, uključiti se možete i novčanom donacijom na račun Udruge “Uvijek tu”. Više o svemu OVDJE.

(Crveni križ Našice)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content