Uz taktove Aura banda u Slatini upaljena prva adventska svijeća

Koncertom Aura banda i paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu smještenom u središtu kružnog toka na Trgu sv. Josipa, sinoć (subota) je i službeno započela manifestacija ”Advent u Slatini”.

Aura band, kojeg čine klavijaturist i voditelj benda Šime Milovac, bas gitarist Dubravko Hunjet, bubnjar Alen Valinčić i na akustičnoj gitari Branimir Medarić, te izvrsni ”The Voice” vokali Denis Knežević i Dorotea Marić Popović, održao je prvi u nizu od četiri koncerta u paviljonu središnjeg gradskog parka, koje Slatini u predblagdansko vrijeme donosi Turistička zajednica Grada Slatine.

Osim što je upaljena prva adventska svijeća, ispred zgrade Gradske uprave upaljene su lampice na živom velikom boru. Dojmovi posjetitelja su i više nego pozitivni.

– Ovo je najljepši slatinski advent do sada, sve blješti, predivno je, a upravo nam je to trebalo nakon skromnih advenata tijekom pandemije korona virusa – rekla nam je Ivana.

– Super koncert, odlična ponuda slatinskih ugostitelja i poduzetnika u adventskim kućicama, mislim da je svatko mogao nešto pronaći za sebe – kazao je Toni.

– Sigurno ćemo doći i sljedeću subotu, jer uistinu se osjeća onaj pravi duh blagdana, ispuni ti dušu toplinom – izjavila je Vlatka.

Za sljedeću subotu, 3. prosinca, Turistička zajednica Grada Slatine priprema koncert Nojazz banda na istom mjestu, u paviljonu Parka 136. slatinske brigade s početkom u 20 sati.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content