Veliko priznanje za trenera košarkašica ŽKK Virovitice Roberta Fritza: Pozvan u stručni stožer ženske U-16 reprezentacije Hrvatske

Na adresu Ženskog košarkaškog kluba Virovitica stigla je vijest da je Robert Fritz od strane Hrvatskog košarkaškog saveza odabran za člana stručnog stožera reprezentacije Hrvatske koja će se od 1. do 5. prosinca okupiti na pripremama u Zagrebu. Okupljanje reprezentacije je u četvrtak, 1. prosinca u Zagrebu.

Ova vijest svakako dobiva na većem značaju kada se uzme u obzir da je kadetska reprezentacija Hrvatske na prošlom Europskom prvenstvu osvojila brončanu medalju što je najveći uspjeh naše ženske košarke u mlađim dobnim kategorijama.

Trener Robert Fritz nije skrivao zadovoljstvo lijepom vijesti iz Zagreba naznačivši da je to veliko priznanje kako za njega, ali i sam klub kao i dokaz izvrsnog rada.

– Kada jedanaest godina kontinuirano radite u klubu i svaki dan ste gotovo bez izuzetka u dvorani tada morate biti sretni kada taj vaš rad jednog dana netko prepozna. Ovo je još jedan dokaz da u Klubu odlično radimo i daje nam dodatan motiv da nastavimo na ovom pravom putu. Važno je naglasiti i trenutak da ženska košarka trenutno proživljava malu renesansu jer su naše kadetkinje ove godine osvojile treće mjesto na Europskom prvenstvu što ovoj vijesti daje dodatno na vrijednosti – naglasio je na kraju trener Fritz.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content