Virovitičke mažoretkinje pozivaju sve građane na najveću božićnu čaroliju, njihov drugi “Golden Christmas”

Virovitičke mažoretkinje, višestruke državne prvakinje svake godine, europske prvakinje i viceprvakinje, svjetske viceprvakinje i 2. viceprvakinje, polufinalistice Supertalenta i jedne od najuspješnijih i najtrofejnijih predstavnica svoga grada, županije i Saveza već 16 godina, pozivaju sve prijatelje, rodbinu i građane na veliki božićni koncert “II. Golden Christmas Virovitičkih mažoretkinja ” koji će se održati 3. prosinca u sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimir Nazor s početkom u 16.30 sati.

Na koncertu će sudjelovati brojni gosti iz Virovitice, Zagreba, Križevaca, Čazme, Garešnice i Velike. Mažoret timovi, plesne i glazbene skupine svojom će glazbom, glasom i plesnim pokretima pružiti ono najljepše i najveselije, kako i priliči božićnim blagdanima.

Virovitičke mažoretkinje već su pokazale svoju veliku organizacijsku sposobnost kada su bile domaćini Državnog turnira 2017. godine koji se održao u sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić–Mažuranić te organizacijom “I. Golden Christmasa” koji se održao 2019.godine u Gradskom kazalištu Virovitica.

– Nakon pandemije, ponovno održavamo božićni koncert za koji smo odlučili da će biti naša tradicija. Razmišljali smo o ponovnom održavanju koncerta u Gradskom kazalištu uz manji broj uzvanika, ali smo uz svu podršku roditelja naših članica odlučili da napravimo nevjerojatan koncert kakav priliči pravim prvakinjama jer je vrijeme da svi ovu izuzetno talentiranu i uspješnu djecu počnu gledati drugačije i da se ozbiljno počne shvaćati vrijednost naših uspjeha na državnoj, europskoj i svjetskoj razini. Želimo svim našim sugrađanima i ostalim gostima pokazati svu ljepotu mažoret i pom pon sporta i naš izuzetan i vrhunski rad s djecom koja postižu nevjerojatne rezultate u pravim i velikim konkurencijama. Pokazati kako je zapravo jedan mali tim toliko uspješan na nacionalnoj i internacionalnoj razini već 16 godina, tim u kojem se poštuju prave vrijednosti među djecom, u radu s djecom i odnosima s roditeljima. Svojim radom i uspjesima zaista zaslužujemo divljenje, a posebno da nas se prestane smatrati “onima koje nešto malo plešu!”. Upravo zato vas sve pozivamo 3. prosinca u sportsku dvoranu OŠ Vladimir Nazor od 16.30 sati da se uvjerite kako ove djevojke i djevojčice zaista plešu te koliko je rada, truda i odricanja potrebno da bi godišnje napravili oko 30 koreografija, uvježbali iste, sašili veliki broj novih kostima, postale državne prvakinje u nekoliko kategorija, ostvarile uspjehe na internacionalnoj razini, te podizale kvalitetu rada i uspjehe godinu za godinom!- poručile su Virovitičke mažoretkinje i dodale.

Dodajmo kako će ulaz na drugi “Golden Christmas” biti besplatan.

IMG 3770 Custom

(www.icv.hr, Virovitičke mažoretkinje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content