Zajednička božićna pjesma Bernarde Brunović, Nine Kraljić, Roka Vuškovića i Igora Drvenkara: Pogledajte spot

Četvero popularnih hrvatskih pjevača, Bernarda Brunović, Nina Kraljić, Roko Vušković i Igor Drvenkar, objavljuju videospot za svoju zajedničku božićnu pjesmu “Božić nam stiže” autora Alen Orlić i Ivan Mikulić.

Novu božićnu pjesmu autora Alena Orlića i Ivana Mikulića naziva “Božić nam stiže” izvodi četvero popularnih hrvatskih pjevača iznimnih glasovnih sposobnosti: Bernarda Brunović, slijepa pjevačica koja je zadnjih nekoliko godina imala vrlo zapažene nastupe na Dori, a na Eurosongu se već predstavila i kao autorica kada je njezina pjesma 2020. predstavljala Maltu, a samo je malo nedostajalo da i sama ne zapjeva na Eurosongu je je bila druga na švicarskom natjecanju za njihovu pjesmu za Eurosong, Nina Kraljić, pobjednica 1. sezone The Voicea u Hrvatskoj te hrvatska predstavnica na Eurosongu 2016. na kojem je Hrvatska zahvaljujući Nini nastupila u finalu prvi put nakon sedam godina, Roko Vušković, jedan od trenutačno najizvođenijih mlađih hrvatskih pjevača, diplomirani profesor glazbe, multiinstrumentalist i kantautor i Igor Drvenkar, jedan od pjevača popularne HRT-ove emisije “A strana”, a okušao se i u brojnim mjuziklima; trenutačno igra glavnu ulogu (Zvijer) u popularnom mjuziklu “Ljepotica i zvijer” zagrebačkoga kazališta Komedija.

Alenu Orliću i Ivanu Mikuliću ovo je već treća godina zaredom da su pripremili božićnu pjesmu skupine izvođača. Naime, prošle godine objavili su pjesmu “Božić nas raduje” u izvedbi Božićnih 6 (Zdenka Kovačiček, Goran Bošković, Minea, Pamela Ramljak, Gelato Sisters i David Danijel), a pretprošle godine pjesmu “Božić povezuje” u izvedbi Božićnih 16 (Zorica Kondža, Azzurro, Max Hozić, Nikolina Tomljanović, Sabrina Hebiri, Marko Kutlić, Neda Parmać, Bojan Jambrošić, Mario Roth, Nina Kraljić, Alen Đuras, Igor Drvenkar, Mihael Bogčev, Kristina Boban, Marko Vukes i Mateo Mikulić).

Autorski dvojac Mikulić i Orlić ističe da im je poseban užitak stvarati vesele božićne pjesme koje pršte pozitivnom energijom i u njima okupljati najkvalitetnije pjevače hrvatske glazbene scene zahvaljujući kojima šire taj pozitivni božićni duh. Ovogodišnjom božićnom pjesmom “Božić nam stiže” Alen i Ivan ne misle završiti s time. Već ove godine pripremaju još čak dva glazbena iznenađenja, a u budućnosti planiraju objaviti i božićni album.

(www.icv.hr, ArTon Music)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content