KINO PARK Ovog vikenda pogledajte horor “Terrifier 2” i animirani film “Mačak u čizmama: posljednja želja”

Kino Park i ovog vam vikenda donosi odlične naslove. U subotu, 10. prosinca u 19 sati možete pogledati horor “Terrifier 2”, dok je u nedjelju, 11. prosinca u 17 sati na rasporedu animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik “Mačak u čizmama: posljednja želja”.

Izvorno ime: Terrifier 2

Redatelj: Damien Leone

Žanr: horor

Uloge: David Howard Thornton, Jenna Kanell, Lauren LaVera

Trajanje filma: 138 min

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: “Ovaj film sadrži scene grafičkog nasilja i brutalne prikaze horora. Gledateljima koji su slabog srca, skloni vrtoglavicama ili slabog želuca savjetuje se izričit oprez. Već je bilo brojnih slučajeva padanja u nesvijest i povraćanja u kinima. Za one koji odluče nastaviti, upozoreni ste…”

 

Izvorno ime: Puss in Boots: The Last Wish

Redatelj: Joel Crawford

Žanr: animirani

Trajanje filma: 101 min

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Ove zime, na veliko platno vraća se omiljeni, šašavi, neustrašivi mačak koji obožava mlijeko! Po prvi put, poslije više od decenije, Dream Works Animation predstavlja novu avanturu iz SHREK univerzuma. Odvažni odmetnik, Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbjednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao. Vraćanje života odvešće ga u njegovu najveću potragu ikada. Antonio Banderas, svojim glasom ponovo je oživio Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hayek. U svom pohodu, Mačaku i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. Zajedno, naš trio moraće da bude uvijek korak ispred Zlatokose, krimi familije Tri medvjeda, “Velikog” Džeka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave Velikog Zlog Vuka. Lik Mačka u čizmama prvi put se pojavio 2004. godine u filmu Shrek 2, koji je bio nominovan za Oskara. Istog trenutka postao je globalna senzacija. Kasnije, Mačak se pojavljivao u još dva nastavka priče o Shreku, kao i u svom filmu i brojnim animiranim filmovima i TV serijama koje je stvorio Dream Works Animation. Filmovi o Shreku i Mačku u čizmama zajedno su zaradili više od 3.5 milijardi dolara širom svijeta.

(Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content