Moto klub “Racing” i ovih blagdana pokazao veliku humanost: Nakon djece u Našicama i darivali mališane i u Gradcu Našičkom

Da su “Dobri duh Našica”, Moto klub “Racing” dokazao je i ovog Adventa. Kako gotovo niti jedna manifestacija u gradu ne može proći bez njihovog angažmana, tako je bilo i ovoga puta.

U petak su posjetili pedijatriju OŽB Našice i darivali mališane i djelatnike. Potom su se uputili do Socijalne samoposluge i donirali 120 litara ulja koje će potrebitima u ovo teško vrijeme itekako dobro doći.

Najveće oduševljenje mališana, ali i odraslih su izazvali sudjelovanjem u Adventu na gradskom trgu kada su se provozali motorima i pritom darivali prisutnu djecu. 

Tu priči naravno nije kraj, pa je tako “Dobri duh Našica” danas (nedjelja) darivao djecu u Gradcu Našičkom, mjestu u kojem im je Grad Našice dodijelio prostorije koje su oni uredili i gdje se druže i provode vrijeme. Nakon darivanja djece nastavili su druženje s djecom i roditeljima u svojim prostorijama.

Alen Bečko, predsjednik Moto kluba “Racing” je rekao kako im je u ovo blagdansko vrijeme cilj izmamiti osmijehe na lica, posebice mališana. Uz čestitke u povodu Božića, najavio je kako Moto klub nastavlja svoje humanitarno i društveno djelovanje i veseli se novim aktivnostima.

(www.icv.hr, eš; foto: MK Racing)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content