Održan tradicionalni božićni domjenak GO HDZ-a Našice i suradnika

Božićni domjenak Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Grada Našica održan je u četvrtak, 15. prosinca, u Jelisavcu. Na tradicionalnom druženju okupile su se stranačke prijateljice i prijatelji, gospodarstvenici, obrtnici, predstavnici udruga, institucija i vjerskih zajednica s područja Našica, predsjednici temeljnih ogranaka i mjesnih odbora, načelnici susjednih općina, te mnogi simpatizeri stranke i zajednice.

Okupljenima se kratkim pozdravnim govorom obratio predsjednik GO HDZ-a Našice Krešimir Kašuba te dao osvrt na 2022. godinu. Izrazio je zadovoljstvo što su unatoč teškoj godini, u kojoj smo bili pogođeni energetskom krizom i velikim povećanjem cijena, završene velike investicije poput Trga dr. Franje Tuđmana i Društvenog doma Stjepan Pintarić u Velimirovcu.

Domjenak 3
Foto: GO HDZ Našice

– U tijeku su još projekti rekonstrukcije Velikog i Malog dvorca Pejačević, Vile Greger i povijesni projekt Aglomeracije, a osigurana su sredstva i za nove investicije, POS-ove stanove, Centar industrijske zone i vrtić. Istaknuo bi i proporcionalno ulaganje u sva okolna prigradska naselja, a na realizaciji navedenih investicija zahvaljujem županu Osječko-baranjske županije Ivanu Anušiću, ministrici Nataši Tramišak i premijeru Vlade Andreju Plenkoviću. U godini na izmaku ponosan sam i na kvalitetu života koju smo postigli promicanjem grada Našica s nizom manifestacija od kojih je puno njih održano po prvi puta. Godinu završavamo s Adventom koji je posjećen kao nikada do sada. – rekao je Kašuba i istaknuo da stranka u protekle dvije godine bilježi rast članstva od 10% i predstavlja kompetentnu i odgovornu stranku u vođenju Grada Našica. Posebno se zahvalio svima prisutnima na požrtvovnom radu u promidžbi u razvoju grada Našica i zaželio im blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu 2023. godinu.

Domjenak 2
Foto: GO HDZ Našice

(GO HDZ Našice) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content