Virovitičke košarkašice Z-13 upisale i petu pobjedu u nizu: Bliži se veliki derbi kontra Podravca iz Virja

Košarkašice ŽKK Virovitice do 13 godina starosti odigrale su petu utakmicu u ovosezonskom natjecanju Prvenstva Regije Sjever i upisale petu pobjedu. Ovaj put kao favoriti otputovale su u Ivanovec na utakmicu protiv domaće Mladosti i u potpunosti opravdale ulogu favorita u ovom susretu.

Već prva četvrtina usmjerila je cijelu utakmicu u jednom smjeru jer je završila s velikih 26:5 za Virovitičanke, da bi se na poluvremenu ta prednost popela na 47:8. U drugom dijelu priliku su dobile i mlađe djevojke no prednost je i dalje nastavila rasti do konačnih 81:21.

U idućem kolu početkom sljedeće godine djevojke putuju u Virje gdje će odigrati prvu od dvije utakmice kontra domaćeg Podravca koje će očito odlučiti ovogodišnjeg prvaka Regije Sjever i putnika na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske.

Nakon završetka utakmice djevojke za odličnu izvedbu u Ivanovcu pohvalio je i trener Robert Fritz.

-Djevojke su odigrale još jednu dobru utakmicu no sada nam predstoji utakmica u Virju koju moramo dočekati spremni. Predstoje nam nadolazeći praznici no ako želimo postići uspjeh za koji treniramo, morat ćemo zadržati ovakvu formu jer protivnice iz Virja sigurno neće sjediti skrštenih ruku već će se ovo vrijeme pripremati za ovu utakmicu. Morat ćemo i mi stisnuti zube i napraviti dobru pripremu za utakmicu s kojom možemo puno toga dobiti i napraviti veliki korak ka ponavljanju prošlogodišnjeg uspjeha u ovoj kategoriji – zaključio je trener Robert Fritz.

ŽKK Virovitica – ŽKK Mladost Ivanovec 81:21

ŽKK Virovitica: Iva Marošević 6, Iva Knežević 5, Katarina Kanjka 6, Mia Milković 4, Lorena Kanižaj 24, Dorotea Blažičević 16, Lucija Petras 8, Marta Jurić 2, Olja Radulović, Tena Derežić 4, Ema Kovačević 2 i Lavinia Subota 4.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content