WINTER INDOOR CUP 2022. Virovitici zlato i bronca, a Suhopolju srebro i bronca u Grubišnom Polju

Proteklog vikenda nastavljen je 17. dječji dvoranski nogometni turnir Winter indoor cup 2022. u Grubišnom Polju.

U subotu 10. prosinca igrao se turnir za uzrast U-9. Ekipa Virovitice je osvojila treće mjesto, dok je Suhopolje bilo četvrto. Susret za broncu završio je bez pobjednika (1:1), a boljim izvođenjem jedanaesteraca treće mjesto osvojili su Virovitičani rezultatom 4:3.

Leon Vrbos iz Suhopolja proglašen je za najboljeg vratara turnira, a dodajmo kako se ekipa Rezovca nije plasirala u završnicu turnira.

U nedjelju 11. prosinca u uzrastu U-7 Suhopolje je u konkurenciji četiri ekipe osvojilo drugo mjesto. Suhopoljčani su pobijedili Mladost nadu iz Hrastovca 4:0 i Bilogoru 91 iz Grubišnog Polja 2:0, dok su izgubili od Garića iz Garešnice 1:0. Igrač Suhopolja Saša Kecman bio je najbolji strijelac turnira.

Na turniru uzrasta U-13 prvo mjesto osvojila je ekipa Virovitice koja ja bila bolja od Hajduka iz Pakraca 2:1. U ogledu za treće mjesto Suhopolje je bilo bolje od No Limit TVIN-a 4:0.

Za najboljeg igrača proglašen je Filip Blažević iz Virovitice, dok je igrač No Limit TVIN-a Leon Podravac bio najbolji strijelac turnira. Ekipa milanovačkog Sokola nije se plasirala u završnicu turnira.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content