Antun Han i dalje predsjednik Udruge umirovljenika Milanovac

Udruga umirovljenika Milanovac održala je u subotu, 21. siječnja, izbornu skupštinu. Nakon utvrđivanja kvoruma i izbora radnih tijela podnesena su izvješća.

Predsjednik Antun Han u izvješću o radu dao je presjek aktivnosti u protekloj godini.

– Članovi su se okupljali barem jednom tjedno. Organizirana su zajednička druženja, održavne su probe Folklorne skupine Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko-podravske županije te se redovito obilazilo bolesne i teže pokretne članove – rekao je Han.

Financijsko izvješće podnijela je Marija Prelas, a izvješće Nadzornog odbora Biserka Šćetarić. Sva izvješća usvojena su jednoglasno.

Zbog isteka mandata razriješeni su predsjednik i sva upravna tijela Udruge umirovljenika Milanovac.

Na prijedlog Izvršnog odbora za predsjednika u novom mandatu izabran je Antun Han. Uz njega u Izvršni odbor izabrani su: Francek Šćetarić, Slobodan milaković, Marija Prelas, Marica Milaković, Ivan kovač, Marko Domakuš, Gizela Domakuš, Slavko Slavić i Snježana Kovač. U nadzorni odbor izabrani su Martin Vecko, Biserka Šćetarić i Kata Sinjaković, dok Stegovnu komisiju čine: Milan Gosler, Ivan Vidak i Željko Galoši.

Plan rada i financijski plan za 2023. godinu usvojeni su jednoglasno.

Rad skupštine pozdravili su predstavnici brojnih udruga s područja Virovitičko-podravske županije.

– Na prošloj skupštini najavio sam uređenje parkirališta ispred društvenog doma. Sve je spremno za realizaciju, samo se čekaju pogodni vremenski uvjeti za radove – sve je izvijestio predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Milanovac Mario Lukačević.

Na kraju je sve pozdravila i zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac.

– Nadam se da ćete nastaviti sa svojim brojnim aktivnostima. Kao što vidite kreće izgradnja parkirališta ispred doma. U Gradskoj upravi uvijek ćete imati podršku i pomoć u svom radu – naglasila je Vlasta Honjek-Golinac.

Na skupštini se folklorna skupina Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko-podravske županije predstavila s koreografijom slavonskih plesova.
Nakon skupštine izaslanstvo je položilo vijenac i zapalilo lampione ispred spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u Milanovcu.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content