Ivan Ćavarušić ponovno izabran za predsjednika Nogometnog kluba Sveti Đurađ koji ove godine obilježava 20 godina postojanja

U društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Sveti Đurađ, jučer (nedjelja) je u nazočnosti članova, simpatizera, igrača i gostiju, održana izvještajno izborna skupština Mjesnog županijskog nogometnog drugoligaša.

Nakon izbora radnih tijela i utvrđivanja kvoruma, predsjednik kluba Ivan Ćavarušić podnio je izvješće o radu, financijsko i sportsko izvješće.

U proteklih 20 godina, uprava kluba se pobrinula da igrači imaju kvalitetne uvjete za treniranje, igranje i druženje. Mnogi uvjeti su riješeni volonterskim radom članova uprave igrača i simpatizera kluba te članova Mjesne udruge umirovljenika, Udruge hrvatskih branitelja i Mjesnog odbora. Klub se uspješno natječe u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad, dok je financiranje rada kluba stabilno zahvaljujući Sportskoj zajednici grada Virovitice te nizu sponzora i donatora.

Izvješće Nadzornog odbora podnio je Ante Marković. Sva izvješća su usvojena jednoglasno. Zbog isteka mandata razriješeni su Izvršni i Nadzorni odbor, predsjednik, tajnik i blagajnik. Ponovno je za predsjednika izabran Ivan Ćavarušić. Za tajnika je izabran Siniša Glumičić, a za blagajnicu Nada Barčanac. Izabrani su novi Izvršni i Nadzorni odbor kluba.

IMG_4975-Custom

Nakon zahvale na povjerenju, Ivan Ćavarušić iznio je plan rada u 2023. godini.

-Na prvo mjesto stavio bih formiranje jedne mlađe uzrasne kategorije u klubu. Zbog sve manje djece, to je u posljednjim godinama veliki problem, ali ćemo nastojati formirati jednu mlađu ekipu i nadam se u tome uspjeti. Uz to, za rad su nam neophodni reflektori kako bi se bez problema moglo trenirati u večernjim satima. Naravno, organizirat ćemo i tradicionalni Memorijalni nogometni turnir Meseš – Lasl, a s obzirom da klub u ovoj godini obilježava 20. obljetnicu, u planu imamo svečanije obilježavanje i vrlo zanimljiv sadržaj za sve simpatizere i ljubitelje nogometa – najavio je Ćavarušić.

Na kraju su rad skupštine pozdravili gosti, predstavnici susjednih klubova Podgorja i milanovačkog Sokola, te predstavnici Županijskog nogometnog saveza i Sportske zajednice grada Virovitice.

-Drago mi je što je Ivan Ćavarušić prihvatio izazov da i dalje bude na čelu kluba. To će sigurno biti kontinuitet uspješnog rada i djelovanja vašeg kluba – rekao je tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac, koji je tom prigodom iznio detalje vezane uz reorganizaciju natjecanja od iduće sezone.

IMG_5009-Custom

U ime Sportske zajednice grada Virovitice i Grada Virovitice, skupštinu je pozdravio zamjenik predsjednika Sportske zajednice grada Virovitice Ivan Hajmaši.

-Prije 20 godina bio sam jedan od osnivača kluba, za koji sam i nekoliko godina nastupao, a kasnije me posao odveo drugim putevima. Sada ću nastojati pomoći u radu i obilježavanju 20. obljetnice kluba – zaključio je Hajmaši.

Nakon skupštine, izaslanstvo je položilo buketu i zapalilo lampion ispred spomen obilježja poginulim sumještanima u Domovinskom ratu.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content