Potpisani ugovori o radu s djelatnicama zaposlenima kroz projekt “Zaželi 3 – Općina Čađavica”

Projekt “Zaželi 3 – Općina Čađavica” započeo je 21. prosinca 2022. godine potpisivanjem ugovora o financiranju, a danas (srijeda) su u prostorijama Općine Čađavica potpisani ugovori o radu s djelatnicama zaposlenima kroz projekt. Potpisivanju ugovora nazočio je i općinski načelnik Mirko Rončević.

Sama provedba projekta trajat će sedam mjeseci, od dana potpisa ugovora s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Projekt “Zaželi 3 – Općina Čađavica” nastavak je na projekte “Zaželi – Općina Čađavica” i “Zaželi 2 – Općina Čađavica”, koji su se provodili do sada na području ove općine.

Foto 2 6
Foto: Općina Čađavica

Projekt je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, putem “Programa zapošljavanja žena faza 2” unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, a ukupna vrijednost projekta je 491.808 kuna (65.274.14 eura). Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanja – Područni ured Virovitica i Centar za socijalnu skrb Slatina.

U sklopu projekta zaposleno je 10 žena s područja općine Čađavica te voditeljica projekta. Ukupno je projektom obuhvaćeno više od 60 krajnjih korisnika koje zaposlenice svakodnevno obilaze i odrađuju stvari koje oni sami ne bi mogli obaviti.

(www.icv.hr, adf, Općina Čađavica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content