Raspisan Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Mreže poduzetničkih inkubatora VPŽ za 2023. godinu

Potičući daljnji razvoj poduzetništva i gospodarstva na našem području, posebno onih koji svojim poslovanjem ostvaruju tržišnu uspješnost, virovitičko-podravski župan Igor Andrović objavio je Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Mreže poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije za 2023. godinu.

Cilj ovog javnog poziva je osnažiti kapacitete malih i srednjih gospodarskih subjekata, njihovo povećanje konkurentnosti, ali i stvaranje povoljnijeg i kvalitetnijeg poslovnog okruženja za gospodarske subjekte malog i srednjeg poduzetništva na području Virovitičko-podravske županije. Ovaj Javni poziv se može pronaći na službenoj internetskoj stranici Virovitičko-podravske županije u rubrici Natječaji i objave, ili na Internet stranici Poduzetničkog inkubatora VPŽ.

On traje do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 30. studenog 2023. godine. U Proračunu Virovitičko-podravske županije, za navedenu namjenu je osigurano 148.993,45 eura.

Više informacija i potrebnu dokumentaciju pronađite OVDJE.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content