Slatinska HVIDR-a održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Udruga HVIDR-a Slatina je danas (subota) u slatinskom Hrvatskom domu održala svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Prije samog početka skupštine intonirana je hrvatska himna i odana počast svim poginulim, preminulim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom tišine.

Nakon izbora radnih tijela skupštine, uslijedilo je podnošenje izvješća o radu i financijskog izvješća u proteklom periodu. Također, podnesen je plan rada i financijski plan za 2023. godinu. Izvješća, kao i plan rada i financijski plan iznesao je predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Nenad Križić. Sva su izvješća jednoglasno usvojena od strane nazočnih članova.

Na kraju su se pozdravnim govorima obratili predsjednici i predstavnici udruga s područja Virovitičko-podravske županije te gosti, među kojima i načelnik općine Voćin Predrag Filić, načelnik općine Čađavica Mirko Rončević, slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić, predsjednik Odbora za hrvatske branitelje VPŽ i predsjednik ZUiČ HVIDR-a Mato Bubaš, te viši stručni savjetnik Ministarstva hrvatskih branitelja Područne jedinice Virovitica Anto Krišto. Svi govornici su pohvalili dosadašnji rad Udruge HVIDR-a Slatina.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content