TRANSFER ZONA U jesenskom dijelu sezone 2. ŽNL Zapad za Bilogoru je postigao 16 pogodaka, a sada odlazi u Podravske Sesvete

Michael Zorić (23) više nije igrač županijskog drugoligaša Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice, za koju je u jesenskom dijelu sezone postigao čak 16 pogodaka, što ga je ‘lansiralo’ na vodeću poziciju ‘topnika’ u 2. županijskoj ligi Zapad, koju dijeli zajedno s već sada bivšim klupskim suigračem Stipom Djakom.

Podsjetimo, Zorić i Djak su za sedmoplasiranu momčad lige postigli ukupno 32 pogotka, svaki po 16 i tako u jesenskom dijelu sezone bili najefikasniji napadački dvojac lige.

Djak će tako ostati usamljen u napadu, jer Zorić svoju nogometnu karijeru nastavlja u Dravi iz Podravskih Sesveta, klubu koji se okrunio jesenskom titulom u 3. ŽNL Koprivničko-križevačke županije.

Ovo je ujedno i Zorićev povratak u Dravu, u kojoj je proveo više od dvije godine, nakon čega je ‘preselio’ u četvrtoligaša Pitomaču. Osim Drave, Pitomače i Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice Michael Zorić nosio je i dres Virovitice.

– Pred početak zimskih priprema i drugog dijela sezone objavljujemo povratak Michaela Zorića u našu momčad. Dolazi nam iz Nogometnog kluba Bilogora Špišić Bukovica. Sretno u idućim nastupima za Dravu – ovako je klub iz Podravskih Sesveta na službenoj Facebook stranici predstavio svoje pojačanje za proljetni dio prvenstva.

(www.icv.hr, ts, foto: arhiva, Fawzy)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content