Održana 71. redovna izborna skupština DVD-a Korija: Za predsjednika izabran Nikola Fučkar

Protekle subote u mjesnom domu u Koriji održana je 71. redovna izborna skupština DVD-a Korija na kojoj je izabrano novo vodstvo DVD-a Korija. Novi predsjednik je Nikola Fučkar, zamjenik predsjednika Mihael Drašner, zapovjednik Siniša Filipović i zamjenik zapovjednika Dragutin Barusić.

Nakon izbora novog vodstva DVD-a, novi predsjednik Nikola Fučkar zahvalio je na izboru te dosadašnjem predsjedniku i vodstvu udruge i iznio plan rada i financijski plan za 2023. Iz plana je posebno naglasio rad s mladima i privlačenje mladih na sudjelovanje u radu udruge i vježbama za natjecanja, sudjelovanje na natjecanjima i smotrama mladih vatrogasaca, obilježavanje značajnih datuma (blagdan sv. Florijana i Dan Mjesnog odbora, Srpnicu) te suradnju s Mjesnim odborom i NK Omladincem, kao i aktivnije sudjelovanje u radu Vatrogasne zajednice Grada Virovitice.

Na skupštini su, uz članstvo, prisustvovali i nazočne pozdravili Alen Bjelica, pročelnik za društvene djelatnosti Grada Virovitice, Damir Blažević, predsjednik NK Omladinca iz Korije, Božena Rajnović, predsjednica Mjesnog odbora Korija i Boris Tomšić, predstavnik Vatrogasne zajednice Grada Virovitice.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content