VIROEXPO 2023. Na sajmu se predstavljaju i mali borci, podržite Udrugu Veliko srce Malom srcu

Oni su maleni, ali je njihovo srce junačko – riječ je o djeci rođenoj sa srčanim greškama, a čiji će se roditelji, okupljeni u županijsku podružnicu Veliko srce Malom srcu predstaviti na ovogodišnjem Viroexpu.

Udruga svake godine sudjelovanjem na sajmu posjetiteljima nudi mogućnost da učine dobro djelo; naime, svaka donacija koristi se za kupovinu uređaja ili potrepština koji će poslužiti drugima za pomoć.

-Do sada je podružnica Udruge na području naše županije kupila dva AVD uređaja, donirala higijenske potrepštine Pedijatriji Opće bolnice Virovitica, organizirala godišnje druženje svih članova, a u suradnji s KEKS-om organizirala i dvije biciklijade. Udruga će i ove godine imati svoj štand na sajmu Viroexpo te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i pomognu radu naše udruge i malim borcima – pozvala je predsjednica Podružnice Irena Gros.

Na području Virovitičko-podravske županije, prema posljednjim informacijama, živi oko 30 djece sa srčanim greškama, a Udruga im, nudi savjetodavnu, ali i konkretnu pomoć u nekad najtežim trenutcima u životu; operacijama, oporavku te je trajna i sigurna baza cijeloj obitelji za vrijeme odrastanja djeteta.

Donacije koje Podružnica sakupi na Viroexpu iskoristit će za novi koristan uređaj ili neku drugu potrebu škola, vrtića, bolnice ili druge ustanove, poručuju. (www.icv.hr, foto: Udruga Veliko srce Malom srcu)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content