2. ŽNL ZAPAD “Petarda” No Limit TVIN-a na gostovanju u Sedlarici, Ivan Biondić četiri puta poentirao za “Sokole”, Bilogora 1947. “na krilima” Stipe Djaka “protutnjala” kroz Sveti Đurađ

Aršanj je, nakon kup pobjede u susretu s Rezovcem, u prva dva proljetna kola 2. ŽNL Zapad neočekivano ostao bez bodova. Nakon poraza u Grabrovnici, na svom terenu u Sedlarici u 13. kolu poražen je od mlade momčadi virovitičkog No Limit TVIN-a s visokih 5:1. Gosti su u prvom dijelu poveli zgodicima Ivana Lazića u 29. i Ivana Crnojevića u 30. minuti. Dino Reščić u 63. minuti povećao je gostujuću prednost na 3:0. Saša Ivošević svojim pogotkom u 72. minuti budi nadu domeće momčadi, ali su priču zaključili oni koji su je i započeli, Ivan Crnojević pogotkom u 78. i Ivano Lazić u 90. minuti za konačnih 5:1 za momčad trenera Tomislava Filipovića.

Vodeći Sokol iz Milanovca došao je do uvjerljive 5:1 pobjede u Kladarama, gdje svoje domaće utakmice igra Podravec iz Dinjevca. Četiri zgoditka za goste postigao je raspoloženi Ivan Biondić, a jednom se u strijelce upisao Hrvoje Javorović. Jedini pogodak za domaću momčad postigao je Marko Presečan.

Drugoplasirana Drava u Terezinom Polju svladala je Podgorje 3:1. Domaći su u prvom dijelu poveli s dva zgoditka Mihaela Taušana, u 34. minuti s bijele točke i u 44. minuti iz igre. U drugom dijelu gosti su uspostavili terensku ravnotežu, što je rezultiralo pogotkom Martina Špoljarića u 75. minuti susreta. Domaću pobjedu od 3:1 potvrdio je svojim pogotkom u posljednjim trenucima igre Antonio Paulović.

Croatia iz Grabrovnice došla je do uvjerljive pobjede 4:0 na gostovanju u Turnašici. Dva pogotka za goste postigao je Kristijan Lončarić, a po jednom su domaću mrežu pogodili Vinko Martinčević i Ivan Kovačević.

Gradina je na svom terenu iznenadila Mladost iz Vukosavljevice i došla do pobjede 5:2. Dva zgoditka za Gradinu postigao je Ante Gradinjan, a po jednom su strijelci bili Franjo Blažičević, Antonio Jugović i Mario Jozić. Zgoditke za goste postigli su Ronaldo Meszeš i Mirko Dražetić.

Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice protutnjala je kroz Sveti Đurađ. Pobijedila je 4:1, a rezultat je mogao biti i uvjerljiviji. Počelo je u devetoj minuti, kada je Ivan Štulec pogodio mrežu svog vratara Vedrana Botića. Drugi pogodak za goste postigao je Marko Šandrk u 12. minuti. Do odmora, dva puta je domaću mrežu pogodio i najbolji pojedinac susreta, prvi topnik lige Stipo Djak. Prvi puta Djak je poentirao iz igre u 24. minuti, a drugi puta iz kaznenog udarca u 29. minuti. Jedini pogodak za domaću momčad polučio je Ante Slavić u 55. minuti.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, arhiva)

2. ZNL Zapad 3

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content