Područje Virovitičko-podravske županije u 2022. godini bilježi 24 postotno povećanje broja dolazaka te 19 posto veći broj noćenja nego u 2021. godini

Područje Virovitičko-podravske županije, u 2022. godini, bilježi 24 postotno povećanje broja dolazaka, te 19 posto veći broj noćenja nego u 2021. godini, naglasila je na sjednici Turističkog vijeća i Skupštine Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, direktorica TZ VPŽ Martina Jakelić.

Bilježimo i povećanje broja stranih turista u ukupnom broju dolazaka i noćenja. Od deset noćenja, četvero je zabilježeno od stranih turista- naglasila je Martina Jakelić.

Sjednica je održana uz predsjedavanje zamjenika župana Marija Klementa, koji je pohvalio rad i Skupštine i Vijeća, kao i same Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije.

– Vi ste mala, ali vrijedna i kreativna ekipa, a rezultati vašeg rada vide se i po broju dolazaka i noćenja turista, ali i po mnoštvu turističkih sadržaja na području Virovitičko-podravske županije- rekao je.

Sve točke dnevnog rada su jednoglasno usvojene, govorilo se o nastavku trenutnih, ali i budućim projektima, promociji turizma kroz brojne manifestacije, uz naglasak na outdoor turizam te suradnju s turističkim zajednicama na području Slavonije…

(www.vpz.hr, foto: Kristijan Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content