Stožer civilne zaštite Grada Virovitice održao sjednicu: Usvojen Program aktivnosti u provedbi mjera zaštite od požara, za rujan najavljena vježba Stožera

Stožer civilne zaštite Grada Virovitice održao je danas (srijeda) sjednicu na kojoj je, među ostalim, razmatran Program aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara, a članovi su ujedno upoznati i s vježbom koja je ove godine u planu. Gradski Stožer civilne zaštite ima i dva nova člana – Marcela Štroka i Viktora Ibriksa te ih je ovom prilikom načelnik Stožera Damir Marenić upoznao s ostalim članovima. M. Štrok i V. Ibriks mijenjaju umirovljene bivše članove iz svojih institucija, temeljem kojih su i imenovani u Stožer.

Nadalje, na sjednici je govorilo o zaštiti od požara, kao i pripremama za nadolazeću požarnu sezonu te je jednoglasno usvojen Program aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Grad Viroviticu u 2023. godini.

Naposljetku, načelnik Stožera Damir Marenić upoznao članove s vježbom koja je je u planu u rujnu ove godine. Ujedno je najavio i edukaciju povjerenika, koja će se održati 21. ožujka u Centru kulture, te pozvao članove Stožera da se pridruže.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content