2. ŽNL ZAPAD Gradski derbi u Milanovcu, Sokol dočekuje Sveti Đurađ: Nakon dva poraza Aršanj traži “iskupljenje” u Vukosavljevici, Drava na teškoj misiji u Grabrovnici

U 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad ovog vikenda igraju se utakmice 14. prvenstvenog kola.

Kolo otvaraju u subotu, 1. travnja u 16:30 sati, na terenu Sportskog centra TVIN, No Limit TVIN i Turnašica. Mladi virovitički “akademci” odlično su krenuli u proljetni dio pa ja za očekivati da će doći i do treće uzastopne pobjede, jer su gosti u protekle dvije utakmice doživjeli dva poraza, a da pritom nisu postigli niti jedan pogodak.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 2. travnja u 16:30 sati.

Vodeći Sokol, na svom terenu u Milanovcu, igra susjedski derbi sa Svetim Đurađem. Trener domaćih Zlatko Vuković imat će sve igrače na raspolaganju, dok u gostujućim redovima zbog tri žuta kartona neće moći zaigrati Hrvoje Juhas i Denis Hudi. Milanovčani su u protekla dva kola ostvarili dvije pobjede, dok je momčad Mihaela Timera upisala tek jedan bod, onaj u susretu s Mladosti iz Vukosavljevice. Sokol je u ovom susretu favorit, ali gradski derbiji uvijek nose dodatnu čar i poseban motiv stoga gledatelje sigurno očekuje, do posljednje minute uzbudljiv susret.

Drugoplasirana Drava iz Terezinog Polja putuje kod Croatije u Grabrovnicu. Croatia je u prva dva kola došla do dvije pobjede bez primljenog pogotka, pa će i favoriziranoj Dravi biti velika prepreka.

Aršanj iz Sedlarice startao je s dva poraza, pa će na gostovanju u obližnjoj Vukosavljevici ići po sva tri boda. Domaći će na svom terenu pokušati iznenaditi goste i doći do drugog pozitivnog rezultata u proljetnom dijelu sezone.

Bilogora 1947. na svom terenu u Špišić Bukovici planira osvojiti tri boda u utakmici s Gradinom. Gosti su se zimus igrački kompletirali, pa će nastojati iznenaditi favorizirane domaće nogometaše.

Posljednjeplasirano Podgorje ušlo je s puno jačim sastavom u nastavak natjecanja, zato razmišljaju o domaćoj pobjedi nad Podravcem iz Dinjevca. Gosti će pokušati pokazati da je visok domaći poraz od lidera prije sedam dana bio samo trenutak slabosti. U redovima Podgorja neće moći zaigrati Patrik Bukvić.

Na listi strijelaca vodeći je i dalje Stipo Djak iz Bilogore 1947. s 19 pogodaka. Prate ga Mihael Taušan iz Drave s 15 pogodaka, te Ivan Biondić iz Sokola s 12 zgoditaka.

2. ŽNL Zapad, 14. kolo: Subota, 1. travnja u 16:30

No Limit TVIN – Turnašica

2. ŽNL Zapad, 14. kolo: Nedjelja, 2. travnja u 16:30

Sokol – Sveti Đurađ
Bilogora 1947. – Gradina
Mladost (V) – Aršanj
Croatia – Drava
Podgorje – Podravec 

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

2. ZNL Zapad 14. kolo

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content