Bosch Car Servis Pintarić od danas još veći i još bolji: Na novoj adresi, uz bogatu ponudu autodijelova, nastavlja pružati vrhunsku uslugu za vaše “limene ljubimce”

Bosch Car Servis Pintarić od danas je još veći i još bolji! 

S radom nastavlja na novoj adresi Nazorova Cesta 1a, na samome ulazu u virovitičko prigradsko naselje Korija. U novom prostoru koji se proteže na čak 700 kvadrata, nastavlja pružati vrhunsku uslugu i ostaje siguran izbor kada je u pitanju briga za vaša vozila.

U partnerstvu s tvrtkom Bosch osiguravaju samo najkvalitetnije dijelove, a njihovi stručni djelatnici tu su da odgovore na sva vaša pitanja.

Servis Pintarić, koji uspješno posluje od 1990. godine i čiji su rad i kvalitetu usluga prepoznali mnogi, a tome u prilog ide i velik broj pozitivnih recenzija zadovoljnih klijenata, u svojoj bogatoj ponudi nudi zamjenu ulja, detaljan pregled “limenog ljubimca”, mali ili veliki servis, kao i sve druge automehaničarske usluge, te usluge punjenja i servisiranja auto klime po povoljnim cijenama. Obavljaju popravke svih vrsta vozila, a “na kraj” izlaze sa svim oblicima kvarova, pa i onim najtežima.

U ponudi servisnih usluga su:

  • Dijagnostika vozila
  • Čišćenje dizni – ultrazvuk
  • Punjenje i servisiranje klime
  • Dezinfekcija sustava za klimatizaciju
  • Eko-test vozila
  • Geometrija kotača – špur
  • Zamjena guma i balans kotača

Vaše vozilo zaslužuje najbolje stoga vam djelatnici i osoblje Autoservisa Pintarić svakodnevno stoje na raspolaganju. Ukoliko vam je potreban kvalitetan savjet, određena informacija ili samo želite dogovoriti termin, možete ih pozvati na broj telefona 033/ 738 – 158 ili na broj mobitela 098/ 575 147.

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 08 do 17 sati, a subotom od 08 do 13 sati.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content