2. NL NS SJEVER/ISTOK Dvije pobjede Pitomače i Slatine: Suhopolje upisalo četiri boda u utakmicama s Daruvarom, Papuk poražen u Koprivnici

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u 2. NL NS Sjever/Istok.

POČETNICI U-11

Nogometaši Pitomače slavili su na gostovanju u Virovitici kod No Limit Tvina. Strijelci za gostujuću momčad u ovoj su utakmici bili Luka Lazarus, David Rengel, Ivan Perić, Franko Dravec i Viktor Utješinović, dok je jedini gol No Limit Tvina bio autogol Davida Rengela.

Suhopolje je na svom terenu upisalo tri boda protiv Daruvara. Dvostruki strijelac za “žuto-zelene” bio je Ivano Hajmaši, a u strijelce se upisao i Luka Huđ.

Voćin i Slatina podijelili su bodove. Gosti su poveli 2:0 golovima Roka Mrve i Ene Majačić, a izjednačenje Voćinu donijeli su Gabrijel Tomić i Ante Jozić.

Papuk Osječko 1664. poražen je u Koprivnici, a jedini gol za goste postigao je Luka Potalec.

rezultati 15. kola:

Koprivnica – Papuk Osječko 1664. 5:1
Suhopolje – Daruvar 3:1
No Limit Tvin – Pitomača 1:5
Voćin – Slatina 2:2

tt 17

MLAĐI PIONIRI U-13

No Limit Tvin uzvratio je Pitomači za poraz u mlađem uzrastu, a domaći nogometaši slavili su s dva gola Petra Dudovića i jednim zgoditkom Lea Čubrle.

Slatina je bila uvjerljiva na gostovanju u Voćinu. Golove za pobjedu gostiju postigli su Mihael Jaković, Dorijan Šikić, Dorijan Ilnikar i Alex Miller.

Suhopolje i orahovački Papuk u ovom su uzrastu ostali bez bodova.

rezultati 15. kola:

Koprivnica – Papuk Osječko 1664. 4:0
Suhopolje – Daruvar 0:2
No Limit Tvin – Pitomača 3:0
Voćin – Slatina 0:4

tt 18

PIONIRI U-15

Koprivnica je u najstarijem uzrastu bila uvjerljiva protiv Papuka, a jedini zgoditak za goste postigao je Zoran Dmitrović.

Suhopolje i Daruvar na stadionu Park podijelili su bodove. Mihael Rokinger bio je strijelac za “žuto-zelene”.

Pitomača je došla i do druge pobjede u Virovitici. Golove su postigli Maks Magat i Mateo Jakupec, dok je poraz ublažio Mario Jug.

Slatina je još jednom slavila u Voćinu. Po dva pogotka za Slatinu postigli su Luka Vilk i Leonardo Čipčija, a jednog Ian Maleković i Mihael Mandić.

rezultati 15. kola:

Koprivnica – Papuk Osječko 1664. 12:1
Suhopolje – Daruvar 1:1
No Limit Tvin – Pitomača 1:2
Voćin – Slatina 0:6

tt 19

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content