PU osječko-baranjska nastavlja s promocijom policijskog zanimanja: Nakon Valpova, Dani otvorenih vrata i u Đakovu

Policijska uprava osječko-baranjska nastavlja sa svojim promotivnim aktivnostima, pa je nakon jučerašnje prezentacije u Valpovu, danas (srijeda) i u Đakovu održala Dane otvorenih vrata.

Svoj rad prezentirali su različiti rodovi policije te se tako na sedam štandova mogla vidjeti oprema i tehnika koju policija koristi svakodnevno u svome radu kao što je prevencija, specijalna i interventna policija, prometna policija, kriminalistička policija-tehnika, protueksplozivna jedinica i granična policija.

Foto 2 PU OBZ
Foto: PU osječko-baranjska

Osim što su posjetitelji razgledali opremu, veliki dio njih se zadržao u razgovoru s policijskim službenicama i službenicima, tako da je Dan otvorenih vrata bio prigoda za druženje policije s mladima i svim zainteresiranim građanima.

-Dani otvorenih vrata održani su i povod upisa učenika/učenica u III. razred srednjoškolskog obrazovanja za potrebe Ministarstva unutarnjih poslova i 25 učenika/učenica u III. razred srednjoškolskog obrazovanja za potrebe Ministarstva pravosuđa i uprave u školskoj godini 2023./2024. te upisa polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2023./2024. godini – ističu iz osječke policije.

(www.icv.hr, tj, PU osječko-baranjska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content